askar-2 ku !

Monday, 20 January 2014

sekian lama ~

pot pet sana sini ~

Assalammualaikum 
hola warga-warga dan rakyat-rakyat blogger yg dah semakin kurang penghuninya ~
yayu disini telah kembali setelah sekian lama menyepi.


okay, back to the story,. korang semua tahukan yg sebelum ni yayu busy sebab konon-konon nya 'struggle' untuk SPM ! cewahhh ~ haha, tapi SPM dah sebulan berlalu kan? dan sekarang baru yayu nak buat kemunculan setalah hampir 6 bulan tak update blog..

     FYI, yayu tengah sebok kerja konon nak cari duit beli handphone baru sebab nya nak up-to-date ~ haha
mestilah nak up-to-date kan? sebab nya hidup ni mesti pandang ke depan,..tapi lupakan sekejap pasal handphone bagai ~ selagi yg mana masih bfungsi dan boleh call and texting, kita pakai lah dula ya? hehe

     usha jap gambar yg kat atas? motif? okay, semalam yayu enjoy seharian dgn kawan2,. tu je lah yg nak bagitahu ~ haha LOL -,-
sebenarnya yayu nak buat kelainan sikit untuk blog yayu kali ni,. maklumlah sempena tahun 2014,. memandangkan pulak umur yayu dah 18 tahun kan? dah tak berapa nak busy pasal study bagai ~ so yayu rasa yayu nak create post mcm sebuah novel yg bersambung-sambung,.. sebab yayu mmg ada impian untuk menulis novel sendiri bdasarkan kisah hidup yayu sendiri,. tu pun kalau boleh lah,. in-sya-allah :)

     memandangkan yayu dah lama tak update blog kan? yayu tahu penghuni yg selalu baca blog yayu mesti dah hilang kemana-mana,. hmm, tak tahu mana nak cari diorang lagi,. hope kalau masih ada,. kalau lah kan? haha, kalau masih ada makhluk allah yg baca post2 yayu ni, komen la sepatah dua,. jgn la malas-malas ya?
saya juga manusia biasa seperti anda,. haha,..

     okay guys, i got to go sebab time update blog ni pun curi-curi masa kerja,. apa-apa pun sentiasa bharap hari ni lebih baik dari semalam dan sentiasa bfikiran positif :) smile ~ bye :* 
assalammualaikum