askar-2 ku !

Sunday, 26 January 2014

ilusi? kenapa ilusi?

pot pet sana sini ~



Assalammualaikum,.
Hola Holi !
hehe :p

alololooo, ada nampak tak gambar atas tu? ya ya ! yg ada gambar 'minah' mana entah sesat tu ~ haha,.
ya ! saya la tu ! so? apa kena mengena dgn anda? opsss ~ wait wait ! mesti ada kena mengena ! yeahhh !
ada nampak kelainan tak dekat situ? bukan bukan ! bukan pada gambar, tapi pada tulisan yg ada disitu ~
yeahhh ! ada nampak tak perkataan 'ilusi' ? okay ! highlight kan pkataan tu sebab itu menjadi topik perbincangan kita hari ini ~ cewahhh :p

     okeng okeng ~ memandangkan yayu telah 'berjanji' isnin lalu untuk buat kelaianan sikit bagi kemunculan yayu dekat blog ni setelah sekian lama menyepi kan kan kan,. yayu pun dok berfikir sepanjang malam nama apa yg sesuai untuk yayu tukarkan daripada 'yayu o'lala' kepada ???????
okay, masih menjadi tanda tanya dan diletak tanda soal sepanjang jalan lebuh raya karak ~
cishhhh ~ -,-

      hihi,. memandangkan yayu dah jumpa solution for this problem, tak tahu mcm mana dapat pulak satu idea pasal nama 'baru' ni,.. 'yayu ilusi' ! 
okey, sebelum dgn rasmi nya yayu mendaftar nama ni dimana-mana ruang blogger, yayu sempat bincang dgn teman sebilik yayu yg merangkap 'BEST FRIEND FOREVER' sebab sekarang kan kiteorang tgah belajar hidup sendiri,. dah nama pun jauh dari family kan? huhu
okay, back to de point, kawan yayu tu kata, nama ni agak sesuai sebab yayu ada perancangan yayu sendiri untuk 'cuba-cuba' menulis kisah ala-ala cerpen ke, novel ke melalui blog kan? ya ya ya,. seperti yg dijanjikan melalui post yayu yg baru-baru ni ~ yg belum baca boleh KLIK SINI

       yayu kalau berjanji memang akan ditepati sebab yayu susah nak berjanji,. tapi bila dah berjanji itu bermaksud, yayu mampu untuk tunaikan janji yayu tu :)
tapi sekarang yayu tengah cuba ! cuba untuk menarik perhatian org masuk blog yayu ni,.
yelahhh? takkan yayu nak update blog, tulis kisah panjang-panjang, pastu syok sendiri sebab tak ada siapa pun yg sudi masuk blog ni apalagi untuk baca post yayu yg org rasa 'ishhhh, mcm tak best blog dia ni' 'ishhh, mcm budak-budak' 'ishhhh, tak faham laaa' 'ishhh, sakit mata laaa, sebab banyak warna PINK' dan bla~ bla~ bla ~ 

      hahaha, betul kan apa yg yayu katakan? tambah lagi yg soal 'warna pink' tu ! okay ! kalau soal tu yayu mintak maaf banyak-banyak sebab benda tu mmg takkan berubah ~ hihihi,. sebabnya yayu minat pink sangat-sangat-sangat-sangat dan sangat k? hahaha, tapi takde la minat mana pun sebenarnya ~ huhu :*

      okay, memandangkan korang dah baca post yayu sampai tahap ni, yayu ucapkan 'puluhan' terima kasih sebab dah sudi baca blog yayu ni,. yayu mintak maaf sebab hanya mampu beri 'puluhan' kerana nak bagi 'ratusan' atau 'jutaan' tu rasa mcm banyak sgt sedangkan korang cuma baca post ni je kan? lain lah kalau ada yg mula ikut post-post yayu dari awal hingga ke akhir ataupun ada yg setia tunggu update yg terbaru dari yayu kan? yg tu mmg yayu tabik spring lahh ! huhu,.

     thanks a lot for visiting me :) teruskan sokongan anda ! semoga anda akan sentiasa berbahagia bersama celoteh yayu yg 'senget' ni :) bubyeeee :*

2 comments: