askar-2 ku !

Tuesday, 23 July 2013

wahai cinta hati YAYU !

pot pet muahh kiri muahh kanan :*


ASSALAMMUALAIKUM !
holaa holii blogger ! 
I LOVE YOU ! WO AII NI ! AKU CINTA KAMU !
haaha, aku dah kenapa?


wahai blogger tercinta, wahai follower tercinta dan wahai stalker yg tercintaaaaa !
dengan adanya post baru dari yayu hari nie bermakna yayu sedang free ! haha?
soalnya yayu dah lama tak update blog kan kan kan? hmm, yayu rindu korang semua ! 
korang lah cinta hati yayuuuuuu :* muahaha

yayu harap belum terlambat yayu ucapkan selamat menyambut bulan ramadan utk korang semua yg tak henti2 masuk ke blog yayu dan yayu mintak maaf sgt2 sbb tak sempat nak balas korang punya text dekat shout box ! tapi apa2 pun yayu akan cuba balas kunjungan korang yg baik hati tu bila yayu ada kelapangan kay? hehe. terima kasih sebab masih sudi masuk blog yayu ni walaupun bukan nya ada kisah menarik mana punnn :d

memandangkan raya dah dekat, yayu bertambah sibuk dengan kuih2 raya. mungkin bagi yayu raya tahun ni ada kelainan. sebenarnya nak raya pun rasa tak seronok nie ! :(
tahu kenapa? sbb banyak sgt perubahannn ! apa? hmm hmm ! *soal hati* hahaha, siapa dapat teka?

soal hati? haruskah? ehhh? bukan sebab tu ! yayu tengah runsing dgn diri yayu sendiri ! soalnya? lepas hari raya yayu akan menduduki percubaan SPM ! hmmmm :(
yayu nak enjoyyy pun tak boleh raya tahun nie ! tapi apa2 pun baju raya penuh satu almari baq hanggg ! hahahah xD

apa2 pun, yayu harap Ramadan tahun nie dapat memberikan kita kehidupan yg lebih sempurna :)
kepada cinta hati yayu semua, yayu mohon maaf andainya selama yayu ber-blogging ada yg terasa hati dgn entri2 yayu! dan selamat hari rayaaaa :) 

-byebye- :*