askar-2 ku !

Monday, 4 March 2013

UiTM seri iskandar 3 hari 2 malam :)

pot pet sana sini :)

ASSALAMUALAIKUM,
hola hola syg :*
ada rindu yayu tak? 
lama kan tak update kan?
yayu hilang dgn kjadian yg penuh misteri !
ecececehhh~ xD


hoho ! ada nmpak itu gmbar cik adik manis bbju kurung dan btudung PINK?
alololo. cukup2 lah puji saya,. huahua xD

    okey, now aku nak cerita kenapa aku dah lama tak update blog! 
memandangkan tahun nie aku pelajar tingkatan 5 mmg aku sebok lah kan?
sebok sbb apa? sebab study! yeahhh! walaupun kadang2 aku tak study pun :p

guys ! i'm happy for 3 days !
sebab aku dapat pergi UiTM seri iskandar ! yeahhh! byk pngalaman yg aku dapat kat sana dan yang paling best sekali aku dapat kakak angkat a.k.a MENTOR :)

yuhuuuuu~ nmpak tak yg sebelah aku tu? comel kan? haha ! tu lah my mentor :)
kak aqila nama nya :*
secara jujurnya knpa aku pilih kak aqila jadi mentor aku sebab first aku tgok muka dia aku ingat seseorang,.
you know siapa? she's same like arwah mak dak aku,. hmmm, that's why aku sedih bila kena balik ! 
aku tak nak balik sebenarnya! hahaha tapi nak buat mcm mana kan? tu bukan tempat aku!  huahua :*

kwengg kwenggg! handsome tak abang yg bdiri kat tepi aku tu? 
omey kan? alolololo,. hehe :) btw dia seorang penceramah yg baik pada malam tu ! :)

yuhuuuuu! kami kumpulan 3 ! tapi kami juara! yesss ! jap jap,. aku nak tayang sikit gmbar yg pegang hamper ! hahehuuuu
huahua ! zoom sikit ! hahaha,. aku rasa tak perlu kot nak zoom2 segala bagai~ aku gurau2 rimau jaaa.
huahua,. nmpak tak mamat bdiri kat sebelah aku tu? yg pegang belon warna pink tu? okey,. dia panggil aku 'BELON' sebab aku melatah bila belon meletop! okey bye ~ hahahaha xD

    eh syang ! ada lagi storynya ! tapi aku tak larat nak taip panjang2,.
btw sebelum aku off aku nak tayang satu gambar nie,. so like it ;)
nak tgok ke??? jap ehhh !!!
OKEY ! sweet kan? yeahhhh! aku nak dia balik ! semua tahu kan?
hmm hmm,. thats all yg aku nak cerita,. bubyeee :')