askar-2 ku !

Wednesday, 27 March 2013

BERHENTI BERHARAP :')

pot pet merepek meraban -,-


assalammualaikum ! 
hahehuuuuu,...
how are you dear?
hehe,.. sorry sbb lama tak update blog,.
tapi apa2 pun korang sntiasa dikenang oleh yayu :* 
terima kasih sebab ada yg sudi stalk :)))
sokongan anda amat diperlukan ! 
hehehe

okeng okeng, now aku nak stop merepek ! :p
huhu,..

okay,. ada nmpak cik adik manis yg btudung putih dan suci tu?
comel kan dia? terasa nak nyanyi pulak milik siapakah gadis ini...
hehehehe ^^

   eheeeemmmm, memandang kan aku dah lama tak onnline, mesti ada byk cer kan? kan? kan ! 
ehhhh? no no no *goyangkanJariTelunjuk* 
aku dah lama tak update sebab aku kan SPM candidate? so mesti la i busy sikit ! *gedik*
hahaha, sebenarnya aku sebok dgn exam dan aku sebok dgn video klip ! :)
ahahhh? VIDEO KLIPPPP? hoho, kalau korang nak tahu ,.... . . . ..  . . . . . . .. .  .. .  .. . . . . . 
. . . . . . .. . .                     . . . . ... . .                    . . .. . .  ... . .                     .. ...            .....        .... .. . . . 
. . . . .  .. . ..  . . . . . .. .  *ehhh? malu pulak aku nak cerita*  . . . .. . . . .. . . . . .. . . .. . 

ehhhhhh? okay okay , jgn marah :\
sebenarnya aku buat video klip ni utk seseorang yg pernah hadir dlm hidup aku ! 
you know what? hati aku dah terluka ! sakit sgtsgtsgt dan tsgt lah sakit ! tapi tak apa lah, aku okey, aku dah besar ! hehehe xD

    tujuan? nak tahu apa tujuan aku buat semua nie? hmm hmm, aku buat semua nie sebab aku nak dia tahu aku dah bhenti bharap ! mmg aku akui aku masih sygkan dia,. ye lah kan? mcm mana aku tak syg? sedangkan dia lah lelaki yg paling lama pernah hadir dlm hidup aku ! hehe, tapi mungkin tak ada jodoh, aku pasrah ! dan aku okay kot ! korang jgn sedih kay? hahehu :3

nak tengok ke video klip aku tu? haishhh, aku rasa tak perlu kowt,..
sbb aku malu ! hehehe >,<
mmg aku akui video tu agak sedih tapi dalam kesedihan tu aku cuba selitkan sikit kgembiraan dgn aksi2 aku yg mungkin boleh buat dia ketawa ! sbb aku tak nak dia sedih walaupun dia dah byk menyakitkan hati ni,. tapi aku sedaya upaya buat dia gembira ! aku tak nak dia sedih2 lahhh :\


hehe,. okay okay,. aku rasa nak lap air mata jap ! muahahahaha xD
hmm hmm, setiap pkara yg tjadi ada hikmah nya ! mungkin dia bukan utk aku kan?
tapi mana lah tahu suatu hari nanti mungkin ada jalan utk kita mendapat kbahagiaan?
insya-allah,.. dan ingat ! kebahagiaan tu tak diberikan dgn mudah ! kita kena lalui byk fasa sebelum dpt kbhagiaan :) so, kita kena sabar, jgn putus asa dan jgn pernah korang bserah utk dpat kan cinta korang if korang yakin yg dia milik korang ! apa2 pun yayu doakan semua stalker2 yayu dapat sedikit pengajaran daripada kisah hidup yayu :)))

byebye ~ ILY <3

Monday, 4 March 2013

UiTM seri iskandar 3 hari 2 malam :)

pot pet sana sini :)

ASSALAMUALAIKUM,
hola hola syg :*
ada rindu yayu tak? 
lama kan tak update kan?
yayu hilang dgn kjadian yg penuh misteri !
ecececehhh~ xD


hoho ! ada nmpak itu gmbar cik adik manis bbju kurung dan btudung PINK?
alololo. cukup2 lah puji saya,. huahua xD

    okey, now aku nak cerita kenapa aku dah lama tak update blog! 
memandangkan tahun nie aku pelajar tingkatan 5 mmg aku sebok lah kan?
sebok sbb apa? sebab study! yeahhh! walaupun kadang2 aku tak study pun :p

guys ! i'm happy for 3 days !
sebab aku dapat pergi UiTM seri iskandar ! yeahhh! byk pngalaman yg aku dapat kat sana dan yang paling best sekali aku dapat kakak angkat a.k.a MENTOR :)

yuhuuuuu~ nmpak tak yg sebelah aku tu? comel kan? haha ! tu lah my mentor :)
kak aqila nama nya :*
secara jujurnya knpa aku pilih kak aqila jadi mentor aku sebab first aku tgok muka dia aku ingat seseorang,.
you know siapa? she's same like arwah mak dak aku,. hmmm, that's why aku sedih bila kena balik ! 
aku tak nak balik sebenarnya! hahaha tapi nak buat mcm mana kan? tu bukan tempat aku!  huahua :*

kwengg kwenggg! handsome tak abang yg bdiri kat tepi aku tu? 
omey kan? alolololo,. hehe :) btw dia seorang penceramah yg baik pada malam tu ! :)

yuhuuuuu! kami kumpulan 3 ! tapi kami juara! yesss ! jap jap,. aku nak tayang sikit gmbar yg pegang hamper ! hahehuuuu
huahua ! zoom sikit ! hahaha,. aku rasa tak perlu kot nak zoom2 segala bagai~ aku gurau2 rimau jaaa.
huahua,. nmpak tak mamat bdiri kat sebelah aku tu? yg pegang belon warna pink tu? okey,. dia panggil aku 'BELON' sebab aku melatah bila belon meletop! okey bye ~ hahahaha xD

    eh syang ! ada lagi storynya ! tapi aku tak larat nak taip panjang2,.
btw sebelum aku off aku nak tayang satu gambar nie,. so like it ;)
nak tgok ke??? jap ehhh !!!
OKEY ! sweet kan? yeahhhh! aku nak dia balik ! semua tahu kan?
hmm hmm,. thats all yg aku nak cerita,. bubyeee :')