askar-2 ku !

Saturday, 9 February 2013

birthday boy :')

pot pet sana sini :')

assalammualaikum :)
hmm hmm,.
yayu kmbali dengan hati yg tersentuh,.
nak tahu?
let's cekidauttt !


yayu rasa sedih,. nak tahu kenapa? hari nie besday dia,. siapa dia tu?
hmmm,. terima kasih sbb ada yg tahu siapa 'dia' tu,.. kpada yg tak tahu siapa 'dia' aku harap jgn ada yg mintak aku ceritakan siapa sbb aku sedih sgt2 nie,. muahahah xD :'(

     9hb feb,. aku tahu dia happy,. dan aku pun tahu aku dgn dia dah tak ada apa-apa,.
betul kata org yg kita mmg susah nak lupakan org yg kita syg kan?
mcm tu jugak aku,. secara jujurnya aku nak ckp yg aku nak dia balik !!!! naknaknaknaknak !!!!
dan aku *cedih*

muehehe,. aku sebenarnya tak tahu apa perasaan aku kat dia sekarang,. kadang2 aku rasa mcm dah tak ada apa-apa, tapi kdang2 aku rasa aku nak dia balikkkk !!!! hmmm hmmm
mungkin one days aku akn mnyerah kalah dan aku akan kalah dgn pmainan aku nie sndiri,.
aku ingat lagi sebelum besday dia, aku dah plan mcm2 tapi tak sangka aku dah tak boleh buat semua tu,.
aku terima dgn takdir aku sekarang :)

     weeeeee,. walaupun aku dgn dia dah tak ada apa-apa tapi aku tetap ada beli something utk dia :)
aku dah lama cari cap 'superman' utk dia tapi aku tak jumpa dan aku tak pernah nmpak dia pakai cap pun sebelum nie,. tapi tak tahu mcm mana aku tgok DP dia kat FB hari nie ada pakai cap pulak, dan aku rasa nak sgt like n comment gambar dia yg tu 'comel' tapi aku tak nak buat mcm tu,..haishhhh,.. terasa mcm air mata nak jatuh nie ! muehehe ! i'm okay lahhh :p

ehhh? walaupun aku tak dpt cap superman tu tapi aku tetap belikan dia something, aku tahu mungkin tak istimewa mana tapi aku tahu aku tetap sweet ! walaupun aku tahu aku tak boleh nak sweet2 lagi dgn dia, aku tetap nak sweet2 dgn dia,.. aku tak pandai nak susun ayat bunga-bunga tapi aku sayang dia,. ;)
hmmm, mungkin hadiah kali nie hadiah yg terakhir dari aku utk dia,. lepas nie mungkin aku akan pergi jauh. siapa tahu kan? tapi insyaallah yg hari jadi dia tahun nie akan jadi tahun terakhir buat aku,. aku pasrah :)

    apa-apa pun aku akn selalu doakan dia sbb dia yg terakhir dan yg terindah buat aku dan aku harap, aku akan dapat bagi hadiah tu utk dia nanti,. :) bubye....