askar-2 ku !

Monday, 31 December 2012

corat coret 2012 =)

pot pet sana sini :')

Assalammualaikum =)
dimulakan dgn bismillallah :) 
dan syukur alhamdullillah kerana diberikan kesempatan utk melihat dunia
pada hari ini,. syukrannn :)

sayang, memandangkan hari nie 31/12/2012,
iaitu merupakan hari dan tarikh terakhir pada tahun 2012,
yayu nak cerita serba sedikit dan REFRESH balik 
apa yg dah tjadi dalam tahun 2012 nie,
kamooonnn,. cekitdauttt! ^_< 


 okey,. aku rasa gmbar yg tertera tu merupakan first snap bagi tahun 2012 kowt ~ haha
aku pun tak ingat, tapi apa yg aku ingat gmbar nie diambil masa aku tengah tgu my 'SUPERMAN' balik dari main bowling dan aku sanggup tgu dia selama 4 jam dan cuma jumpa dia dalam masa 5minit je,. 
tak pcaya kan? tapi itu lah knyataan,. dan dalam masa 5minit tu aku cuma belanja dia ais krim 'CORNETO'
alahai~ dan kipas ANGRY BIRD tu? hehehe,. aku sempat pukul dia dgn kipas tu !
dan aku masih ingat tarikh nya,. 19januari 2012,. 

    ehemmm,. sebelum aku teruskan dgn corat coret aku,. aku nak habaq mai kat hangpa semua,.
yg sebenarnya post aku kali nie byk bkenaan dgn HIM ! ekekeke,. okay,. 
what next? -,-


okeng ~ hehee,. 21april2012 ! siap ada masa lagi dekat pic tu ! hmm hmmm
nie event apakah? hey hey ! it's my birthday :p
wakakaka,. and this so SURPRISE coz dia dtg dengan tiba-tiba :\
dan yg paling sweet baju kami,. hehe,. kenapa dgn baju kami?
alahai~ aku pakai PINK, dia pakai MERAH ! tak ke sweet nama nya? hahaha,. muntah cepat :ppp 
n one more things,. tadaaaaaa ... *lihat gmbar dibawah :D



    hehe,. YAYU LUF HIM ! okey ! diam 
act~ aku nak tayang cadbury tu,. dan cadbury tu dari dia ,. hehehe 
dan teddy bear 'PINK KALER' tu daripada my beloved friend :)))
dan, secara jujurnya,. tahun 2012 merupakan tahun hari jadi aku yg paling best sekali :)
terima kasih atas segala keprihatinan anda semua ! yeahhhh ! 

ehemm ehemm, tetetetest test test,,. *bocilbancin*
hmmm hmmm,. WHAT NEXT SYG? aloooooo,.



      sekarang masuk cerita dekat sekolah pulak ! ehemmm,.
mulai tahun 2012 aku mula glamour dekat sekolah dalam kalangan guru-guru !
bukan sebab aku nie pelajar cemerlang or what else yg bkenaan dgn 'penyumbang sekolah'
tapi aku merupakan 'penyanyi sumbang sekolah' #ehh?
haha,. okay aku merepek,. sebenarnya aku GLAMOUR sebab aku jual nasik lemak ~
ekekeke,. dan sejak dari itu nama aku mjadi sebutan setiap cikgu,. 
hati berbunga der ~ 


 okeng~ now AKMAL lagi ! ekekeke *gelaksambiltutupmulut*
dan pic nie bkaitan dgn raya ! ohoooo ! aku ingat lagi tarikh masa nie 31/8/2012 ! 
wuwuwuw,. tarikh merdeka tuuu :D
dan bagi aku,. bukan saja tahun nie tahun hari raya yg paling bermakna, tapi tahun hari kebangsaan yg ke-55 pun cukup bmkna utk aku ! 2 dalam 1 der ~ muehehehe 

dan sambung pulak kisah 1/9/2012 ! AKMAL AGAIN ! ekeke,. dan kami beraya lagi ! 
alahai~ byk nya dia ! semuanya kisah hidup dia ! ehhh ! dia dan aku kay ! 
muehehehe,. dan bagi aku bulan 9 bulan yg paling best dalam tahun 2012 ! 
aku mula luahkan perasaan dan perasaan tu dibalas ! tapi semua tak lama,. 
kami mula jauh bila masuk bulan 11 ! OKEY , aku tak nak bukak cerita sedih nie,.
tapi apa-apa pun aku syg AKMAL !  heeeew ~ 

      hehehe,. dan seterusnya smpai december ! iaitu sekarang ni ! hmm hmm,
hari nie hari terakhir utk tahun 2012 ! tapi impian aku sepanjang tahun tak pernah tercapai !
tapi aku tak putus asa,. aku akan berusaha utk jadi lebih baik pada tahun 2013. insyaallah 

okeng~ cukup smpai sini aku nak cerita kan pasal kisah hidup aku sepanjang tahun 2012 aku yg tak berapa nak menarik ni,. tapi kalau nak dikenangkan mmg manis sgt,. heeeew ~ 
and for my 'SUPERMAN' i hope you happy always,. :) 

-salam sayang 2012-
YAYU O'LALA