askar-2 ku !

Thursday, 1 November 2012

weeeeeee :D

pot pet sana sini :)


assalammualaikum :)
hola-hola busuk-busuk dan wangi-wangi sekalian ;)
hahehu,.. aku tengah bengang nie,.
bengang tahap nak mampos !
>,<
OPPPPPSSSSS


wink wink wink ^^ *haha* :p
aku kalau boleh nak letak gambar aku yg buat muka macam tu, tapi aku nie bukannya suka ambik gmbar nmpak gigi ! problem ? sebab aku takut nanti nampak kuning-kuning pulak,. :3
hahahaha,. kay, abaikan !

    hoho, masuk balik topic aku yg weeeeeeee panjang-panjang tu, tak tahu bunyi untuk berapa harakat,.
haishhh,. jap jap,. telefon berbunyi *muka poyo* -,-

hohoho,.. *santa claus*
alahai,. tapi tu bukan rupa santa claus kan ? kay aku tahu tu,. dah diam !
kangaroo kan kan kan ? dan gambar sebegini akan mendapat byk kritikan,. 
dan yg paling menyedihkan dalam gambar tu ada muka aku ! dan aku mengaku yg itu mmg aku,. #haha
jangan usha aku, usha yg sebelah aku tu,. comel kan dia ? hoho, tahu tu,. :p

     minggu lepas exam macam-macam aktiviti aku buat ! bukan lepas exam je, sebelum exam pun sama :)
haishh, mmg tak sah lah kalau aku nie tak pergi jalan-jalan kat mana kan kan kan ? kau ingat senang nak ikat kaki nie suruh duduk rumah je ? jgn harap leee,. tgu aku sakit demam baru boleh dok rumah,. haha :P

eh eh ? ade lagi lahhh ? haha, sape eh perempuan dgn aku yg bermuka pelik tu?
haha, tgok muka kami, ade sama tak ? *kedip2mata* :p
ade kot iras siket-siket kan ? kay, tu cousin aku, dan aku syg dia,. dia tak pndai posing dan dia suka tiru cara aku posing, hahahaha, :p *senget*

tgok taw taw taw :D

hoho,. aku tahu aku tak cun mcm anda ! anda ! dan juga anda ! tapi saja aku nak gatal tunjuk gambar aku ! :p hahaha,... ajak aku jalan-jalan, pastu posing-posing kan ? pakai kamera aku then dia tak tahu pose kan ? tgok lagi yg nie taw taw taw :p
haha, tengok tu tengok ! lebih kurang sama kan kan kan ? haishh, nasib baik dia tak mintak sunglasses aku yg glamor nak mampos tu ! dgn kaler pink pink mcm tu ! wahhh i loikeee :D
hahaha, *muntahCepat*
alahaiiii, tak kisah lah dia nak tiru aku ke ape ke, yg penting aku syg dia dan aku suka org ikut style aku !
aku sexy ! aku tahu tu ! dan sekarang aku tahu korang yg baca nie cakap aku perasan ! dan aku mmg tahu tu ! aku tak kisah le syg :') hewwwwww..

    hoho, btw, mulai malam nie, aku hidup without HIM! for 4days syg ! 4days without you and this so shitt! -,- n i always pray for you :') hope my lalink okeng-okeng ja :D sygdiasgtleww :')
bubyeee ~ ;)))