askar-2 ku !

Saturday, 17 November 2012

oh yayang bayang ku :*

pot pet main bayang-bayang :D

assalammualaikum ! :)
hola hola ! 
i'm back setelah dah lama menyepi,.
hew hew,.

AHA ! siapakah gadis bbaju merah itu? lihat dari tepi nmpak bibir nya yg ohhhh! seksi ! 
wakaka! heyyy! it's me lah :) wahahaha 

    okay, tak masuk punch line ! haha,. now story,.
yayang bayang? who? hahaha,.

sebelum tu sorry ye sayang? sbb lambat update pasal nie,.
btw, happy birthday :)

    nak tahu ke sapa yayang bayang yayu olalang nie? :D
hew hew :')

agagagaga,. wahaha :p
kecik, comel, kiut ! oh cukup lah cukup ! jgn puji lebih2,.
nanti dia perasan sendiri ! hahaha :p
okay, it's capika ! my BFF merangkap adik kesayangan :)
14 hrbulan november hari tu dia dah tua,. dah 16tahun dah adik aku nie :D

     dan ? we have fun together ! :)
hew hew,. sweet memories kita hang out naik motor ! wahhh so sweet kan kan kan ?
dan kite dapat tengok movie ! ISTANBUL ! AKU DATANG ! :D
yes !yes ! yes ! aku nie minah camera ! kat mana2 pun nak jugak bergambar ! wakakaka
eh eh? capika cakap ada hikmah aku tutup muka tomok kat belakang tui ! sebab the happy ending cerita ni, lissa dengan beto ! ohhh so sweet ^_^
n you know then? capika crying dalam panggung! wakaka,. so saddddd,.. >,<
tapi bagi aku cerita ni best sgtsgtsgt :D

     wahahaha ! sumpah kami enjoy gila time nie :)
lepas keluar panggung, pergi karoke, lepas tu lepak dekat marina island. ohhh so sweet :)
tak lupa jugak dekat no'or a.k.a nabilah ! hahaha :p

cuba tengok betul-betul muka kami! sama tak ? sama kan? haha
tapi yg baju merah tu comel siket lah ! wakakkka ! aku lah tu :p
kay! muntah cepat! haha :D
btw, yg sebelah aku tu nabilah a.k.a no'or nabilah jawa ! sebut namanya pastikan smpai dekat tekak ea? hahahah,. kawan yg kejam aku nie -,-

     hoho,. aku dah tak larat nak taip dan aku pun tak ada idea apa bnde aku nak cerita! wahahaha
gtg now, :) assalammualaikum :*