askar-2 ku !

Saturday, 20 October 2012

stress? LOL ~

pot pet sana sini :'p

assalammualaikum :)

aduh aduh ~ lamanya tak update blog ~
tengok tu,. byknye sawanggggg o.O
herrrrggghhhh *fenggssannn* :p
haha 


hahhh~ amekaw, kan aku dah kembungkan pipi,. harhar,.
ecehh, gmbar kat atas tu takde kaitan pun,..

     grrrr~ bbalik pada tajuk kita, aku sebenarnye STRESS ! lol? 
sekarang nie aku tengah final exam ! gila stress ! #haha

haishh, aku malas la nak cerita pasal tajuk yg aku kemukakan tu, sebabnya aku malas nak cerita pasal peperiksaan.. dgn sejarah kertas 3 yg membunuh ! alahai ! rasa keluar buih kat mulut ~ hahaha #bayangkan
alololo,. aku tengah mghitung hari ! bila la exam nak habes? lepas raya haji ada lagi 2 hari ,. alahai~
stress  ! aku tak sabar nak enjoy ? wakakak :p

    cakap pasal enjoy, aku sebenarnya teringin nak hang out dgn awang aku sekali :-\
alahai~ tak tahu bila kite boleh keluar sama-sama kan lalinkk ? :p
grrr! diam-diam ! aku cemburu kay? cemburu bila tgok korang boleh hang dgn BF/GF korang,.
kami nie nak jumpe pun susah ! susah sgtttt!  #screaming :o

agagaga, penat nak perah otak dah,. aku dah hilang idea nak tulis pasal apa dah -,-
sekarang aku nak pergi study ? erkk? haha, study lah sgt kan ? btw, i wish good luck to myself ! 
wakakak :p okey ~ bubyeeee ;)