askar-2 ku !

Wednesday, 3 October 2012

shuhhhh !

pot pet sana sini :)


asssalammualaikum :)
holaaaa ^^



wink wink ^^ cun kan gmbar tu ? hehe :D
aku nak org yg kat belakang baju kaler biru tu ~ boleh ? hahahaha xD

     shuhhhhhhh ! diam diam,..
aku tade mood -,-

alahai ~ dah dua hari aku asyik marah marah org sekeliling ~ 
mulut pulak makin kurang ajar ! aku kuat mencarut mencarut dan mencarut ~
maki maki maki dan maki , haishhh ~

   problem ? aku sendiri tak tahu masalah aku ape --,
pelikkan perangai aku nie ? habes sume org yg cakap nan aku marah ~
sorry la sape yg kene ! hahaha

sekarang mood aku okay siket ~ siket lah ~ -,-
grrrrr ~ aku dah malas nak cari punca dan sebab sebab kenapa aku jadi camgini 
kerana aku tahu bnde yg aku fikir tu xde kesudahan,. dan aku sendiri dah penad :(

     haishhhh, pulihkan mood aku kay ? tarik nafas, senyum, dan goyang tangan,.. ulang sampai rasa mood dah pulih ~ okey good :)
hahahaha,.. 

FINAL EXAM dah dekat -,-
aku makin malas dan masih main main,. tahun depan dah SPM ! 
ape nak jadi dgn aku nie ???
tape2,. mak aku cakap aku dah pandai ~ hahah =,=

    now, aku nak out, siapkan homework yg tertunda dan study handphone sat ~
sbbnya aku rindu nie,.. hehehehe *tutupmulut*
alahai ~ kbye ~ luf you, syg you, n cinta you ~ bubyeeeee :*