askar-2 ku !

Saturday, 20 October 2012

stress? LOL ~

pot pet sana sini :'p

assalammualaikum :)

aduh aduh ~ lamanya tak update blog ~
tengok tu,. byknye sawanggggg o.O
herrrrggghhhh *fenggssannn* :p
haha 


hahhh~ amekaw, kan aku dah kembungkan pipi,. harhar,.
ecehh, gmbar kat atas tu takde kaitan pun,..

     grrrr~ bbalik pada tajuk kita, aku sebenarnye STRESS ! lol? 
sekarang nie aku tengah final exam ! gila stress ! #haha

haishh, aku malas la nak cerita pasal tajuk yg aku kemukakan tu, sebabnya aku malas nak cerita pasal peperiksaan.. dgn sejarah kertas 3 yg membunuh ! alahai ! rasa keluar buih kat mulut ~ hahaha #bayangkan
alololo,. aku tengah mghitung hari ! bila la exam nak habes? lepas raya haji ada lagi 2 hari ,. alahai~
stress  ! aku tak sabar nak enjoy ? wakakak :p

    cakap pasal enjoy, aku sebenarnya teringin nak hang out dgn awang aku sekali :-\
alahai~ tak tahu bila kite boleh keluar sama-sama kan lalinkk ? :p
grrr! diam-diam ! aku cemburu kay? cemburu bila tgok korang boleh hang dgn BF/GF korang,.
kami nie nak jumpe pun susah ! susah sgtttt!  #screaming :o

agagaga, penat nak perah otak dah,. aku dah hilang idea nak tulis pasal apa dah -,-
sekarang aku nak pergi study ? erkk? haha, study lah sgt kan ? btw, i wish good luck to myself ! 
wakakak :p okey ~ bubyeeee ;)

Wednesday, 3 October 2012

shuhhhh !

pot pet sana sini :)


asssalammualaikum :)
holaaaa ^^



wink wink ^^ cun kan gmbar tu ? hehe :D
aku nak org yg kat belakang baju kaler biru tu ~ boleh ? hahahaha xD

     shuhhhhhhh ! diam diam,..
aku tade mood -,-

alahai ~ dah dua hari aku asyik marah marah org sekeliling ~ 
mulut pulak makin kurang ajar ! aku kuat mencarut mencarut dan mencarut ~
maki maki maki dan maki , haishhh ~

   problem ? aku sendiri tak tahu masalah aku ape --,
pelikkan perangai aku nie ? habes sume org yg cakap nan aku marah ~
sorry la sape yg kene ! hahaha

sekarang mood aku okay siket ~ siket lah ~ -,-
grrrrr ~ aku dah malas nak cari punca dan sebab sebab kenapa aku jadi camgini 
kerana aku tahu bnde yg aku fikir tu xde kesudahan,. dan aku sendiri dah penad :(

     haishhhh, pulihkan mood aku kay ? tarik nafas, senyum, dan goyang tangan,.. ulang sampai rasa mood dah pulih ~ okey good :)
hahahaha,.. 

FINAL EXAM dah dekat -,-
aku makin malas dan masih main main,. tahun depan dah SPM ! 
ape nak jadi dgn aku nie ???
tape2,. mak aku cakap aku dah pandai ~ hahah =,=

    now, aku nak out, siapkan homework yg tertunda dan study handphone sat ~
sbbnya aku rindu nie,.. hehehehe *tutupmulut*
alahai ~ kbye ~ luf you, syg you, n cinta you ~ bubyeeeee :*