askar-2 ku !

Sunday, 30 September 2012

omey omey :)

pot pet sana sini :)

assalammualaikum :)
hola-2 you all :D

alahai ~ 
dah lama cik ayu tak update blog kan kan kan ?
heeee :D

atoto,.. omey kan ? atoto,.. nie adek aku,. satu2 nya adek yg aku syg :D
heeeee,.

     dah 4 tahun dah adek aku nie,.. muka dia tak macam aku,..
betul ke ? aishhh, ade yg kate mcm ! tapi aku kata tak macam,..
tgok pic bawah nie :3
wink wink ^^ same ke ?? takkan kan kan ?
tapi saya tahu, saye lagi omey dari adek saye ~ hehe,.. xD

haishh, kalau bab bab perasan nie aku lah juara nya ~ kay aku tahu, adek aku mmg omey ~ :)
hehe ;)

     semalam mama aku masak mcm-2,. byk sgt,. panggil kawan2 , adek beradik sume dtg rumah ~
capika pulak jadi photographer family aku smlam,. so sweet sbb byk gambar yg kite org snap snap :D
hehe,.. tapi secara jujurnya, aku tak happy mana pun ~ 
sbbnya superman aku tak dpat dtg :(
hmmm~ nak wat cam mne an ? keadaan tak mngizin kan,.. :)

tapi kan ? mlm smlm aku mimpi :(
dlm mimpi tu dia ade dekat rumah aku, dlm mimpi tu dia pegang tgn aku,
dia tak nak lepas tgn aku tu walaupun aku suruh lepas sbb ade ayah aku disitu :(
dan dlm mimpi tu lagi, capika amek gmbar kami berdua :) sweet sgt,. 
aku rasa mimpi tu mcm betul,. dia panggil mak aku pun dgn sebutan 'mama'
alahai ~ bagun pagi nie aku menangis sbb aku cume mimpi,
sdgkan dalam mimpi tu aku rasa mcm betul2 dia pegang tgn aku, di bisik kat telinge aku,
di senyum kat aku,. alahai ~ aku tak faham dgn perasaan aku sekarang -,-

     lepas bagun tu, klik HP, tgok ade mesej dri dye mlm smlam, pukol 11:30,
alahai ~ cik ayu baru je lelap time tu,. hmmm~ mcm ade petunjuk kan ?
haishhhh,.. pening kepala pikir kan hal nie,.. -,-

hoho,. ape2 pun, yu doakan kite okay-2 je syg ~ huhu
kbye ~ love you keding n love you adek mulatttt~ :p