askar-2 ku !

Monday, 10 September 2012

hari demi hari

pot pet sana sini :D

assalammualaikum :)
heeew hewwww ^^

wink wink ^^ burukkan owner nie ? haishhhh,.. hahaha xD
thanks to zul sebab bagi aku pegang pegang dan pakai pakai topi superman kau tu !
h0h0 ^^ SUPERMAN ?? olala :O
*tetibe winduk samak SUPERMAN hijau aku***

    heeee ~ HARI DEMI HARI ~
haishhh, nak tahu tak ? hari nie aku tak pergi sekolah ! hahahaha *pejamMata*
bila tak pergi sekolah mula la aku start online ~ 
bukak FB takde kawan nak chatting sbbnye semua pergi sekolah >,<
nak tulis status pun takde yg nak LIKE :3
bukak twitter, tak tahu bende ape nak tweet ! 
lastly aku bukak blog dan aku edit mana yg patot dan aku buat post baru ~ wohohoho :D

alahai ~ pepagi lagi aku dah mengedik dekat sini >,<
hewww hewwww ~ 
haishhh, bila la demam nie nak NYAHHHH ~ 
aku dah tak larat sesangat sgt sgt sgt dan sgt nie ,..
dah tu, demam aku dah effect smpai ke pinggang pulak tu !
wohoooo,.. aku nak pergi klinik jap lagi,. dan aku harap takde pape yg tak elok jadi kat aku,.
hurmmMM~

    brrRR~ aku dah janji tak nak cerite bende sedih sedih lagi kat blog nie,.. 
kalau tak aku terpaksa la padam lagi semua post aku ~ hahaha *tetibeTeringat*
alahai ~ tetibe aku teringat sbb sbb yg dah buat aku padam semua post aku tu !
sbbnya dari diri aku sendiri ~ suke sgtkan luahkan perasaan kat sini ?
lastly 'KAWAN' tu baca blog kau baru kau kelam kabut ~ wohahah
okay okay, ~ past is past ,.. aku dah malas nak HINGGAT ~

wink wink ^^ walaupun aku rasa sedih tapi aku cuba lah kan ?
cuba utk happykan diri sendiri ! ye lah ? smpai bila kita nak terus sedih dan terus rasa bsalah dlm hidup ?
yang lepas tu biarlah lepas dan aku ! yeahhhH ! aku cube jadi matang !
insyallah ~ pengalaman tu kan mematangkan kita ???

    h0h0h0,.. dan utk SUPERMAN yayu ,~ hmmmm :'(
tak tahu la nak cakap apa, dan yu tak nak cakap pape pasal awok ~ :p

okay~ sakit hati sakit sakit ~ *mengada*
hahaha xD
hari demi hari, biarlah apa pun yg jadi,..
aku takkan berhenti berdoa utk kamuuuuu <3
doa ku cuma inginkan kamu bahagia walaupun kamu bahagia bukan dgn aku,..
mcam aku selalu ckp, 'biarlah takdir dan waktu yg menentukan'

sygggggggg kamuuuuuu~ emuaaahhhhhh panjang panjang :*

#kbye~ :D