askar-2 ku !

Saturday, 15 September 2012

cepat lah cepat lah ~

pot pet sana sini situ :-p


assalammualaikum :)
hew hew ^^


hehehe :D sibok je gambar at atas tu kan ? 
alahai ~ tapi kan kan kan ? disebalik gmbar tu ada cerita nya yg tsendiri,.
nak tahu ke ?

     wink wink ^^ tak nak la aku cerita sbb ceritanya dah lama dan rasa malu nak cerita :)
h0h0,.. sbenarnya kan kan kan,.. time nie aku tengah tak ada mood :p
sbbnya superman aku dtg rumah kejap sgt :(
pastu kawan2 ajak posing kat depan rumah,..
tgok la tu ~ tu yg xde mood nak buat muka comel comel ~ hahaha,.. *poyo je*

konon konon nya merajuk lah kan ?
tapi lastly, aku happy balik sbbnya,..
heeeew :') superman aku tu dtg balik,..
sweetkan ? kay, aku menyampah :3
hahahaha :p

       alololo, bukan tu yg aku nak cerita sbenarnya.
saja je nak interfirm  ~ wakakaka :D

hoho,. apa yg cepat lah cepat lah tu ?
haha,. sebenarnya kan,..
aku nie dah tak betul ,.. baik punya ayat, aku nie dah angau ~ 
wink wink ^^ gila aku nie >,<

       3 hari superman tak ada :(
baru sehari je aku dah rasa rindu :s
hoho,.. aku tak sabar tgu esok,..
ya allah ~ cepat la esok cepat lah,.. :p
sbbnya esok dia dah balik :)

hew hew ;') aku nie mengedik je lebih kan ? >,<
tak payah la kau cakap kau je yg menyampah bila baca post nie,
aku pun menyampah jugak dgn diri aku,.. haha,.
sepatutnya hari nie aku keluar nan kawan2,
tapi mak aku tak bagi sbbnya mak aku cakap kalau superman aku tak pergi aku pun tak boleh pergi,.
eh eh,. baru je nak plan dgn superman aku, tetibe dye cakap dye pergi kem 3 hari ~
alahai ~ dan aku pun tak pergi mana2 hari nie >,<
tak apo loh ~ lagi pun aku tak de mood dan tak de duit walaupun sbnarnye duit aku byk ~
hahahhhaa ~ :p

      merepek~ aku mmg selalu merepek, dan suka cakap bnde yg bukan-2,.
kadang2 org pun menyampah ~ tapi apa aku kesah ? huh ~
sbbnya aku pun mnyampah nan diri aku bila aku dah start mengada, mngedik,.
dan especially bila aku dah start perasan, ~ wahaha,..

kbye ~ :p