askar-2 ku !

Friday, 10 August 2012

NEW BEGIN ~ :D

pot pet kembali sana sini


assalammualaikum :)
hai hai hai :D

awak awak ~ heeewww :')
now i'm back :D
eh eh eh,.. sebelum tu nak tanya nie,.. rindu tak ? hahaha,..
aku baru bukak balek blog nie selepas aku deactivate blog nie dlm beberapa hari yg lalu ~
wink ! wink ! wink ! aku dah padam semua post lama sbb aku nak mulakan hidup baru nie >,<

    wakakaka ~ ya ya ya ~ terlalu byk story yg kena berendam dgn AYAQ MATA ~
heeee ;D
aku padam semua post2 lama sbb aku nak wat post baru2 dgn cerita2 baru yg tentunya 
happy selalu :) 
winkkk~ eh eh,.. boleh ke manusia hidup happy selamanya ?
wahahha,.. biarlah takdir dan waktu yg menentukan :)

at0t0t0,.. malas nak cerita panjang2,.. sekarang nie korang boleh tgok aku update mcm2 kat sini lagi ~
hukhuk,,
teruskan follow aku, dan teruskan bacaan anda yg tertangguh ~ wink ! wink ! 

#lufyouboomkababummmm